V-ATI UITAT DETALIILE?

DESPRE GREEN BOOST

Fondata in 2015 in Bucuresti, Romania, Green Boost Group SRL reuneste eforturile si experienta de antreprenoriat si management a celor doi fondatori acumulata in ultimii 10 ani in diferite proiecte, din domenii diferite, de la design si concept pana la implementarea proiectelor energetice din surse regenerabile.

Energia din surse regenerabile este si cea care ne-a facut sa fim constienti de impactul nostru asupra mediului, de responsabilitatea pe care o avem in a asigura o dezvoltare durabila, cat si numeroasele aplicatii la scara mai mica sau mai mare care trebuie promovate pentru a obtine acest deziderat. Fiind un colectiv pasionat de tot ce inseamna nou si inovatie, la Green Boost ne-am concentrat pe oferirea unor solutiilor alternative de cea mai buna calitate privind transportul urban personal si suntem mandri de mentinerea unui standard inalt in toate aspectele muncii noastre.

Noi credem ca o imbinare a abilitatilor noastre dovedite de a defini o viziune, de a crea o imagine convingatoare, de a comunica in mod eficient idei, de a ajunge la un consens, de a prezenta optiuni si costuri realiste, de a administra cadrul legal si de a livra calitate superioara, toate contribuie la realizarea unui demers de succes.

Prin produsele pe care le promovam incercam sa transpunem pasiunea noastra pentru tehnologie si progres in cotidian, intr-o era in care viteza, mobilitatea si multivalenta sunt determinante pentru succesul nostru personal si profesional.

Valorile noastre de baza:

  • Onestitate, integritate, corectitudine si curaj.
  • Experimentare, inovatie si creativitate.
  • Colaborare, sprijin reciproc, grija si respect.
  • Dezvoltarea personala, productivitate si responsabilitate.
SUS