V-ATI UITAT DETALIILE?

Politica de confidentialitate

1. Introducere

Aceasta politica de confidentialitate descrie practicile de confidentialitate pentru site-ul web www.green-boost.ro, gestionat de Green Boost Group srl. Aceasta politica de confidentialitate se aplica numai informatiilor colectate de acest site. Acesta va va notifica in legatura cu urmatoarele:

  • Ce informatii de identificare personala sunt colectate de la dvs. prin site-ul web, modul in care acesta este utilizat si cu care poate fi distribuit
  • Ce optiuni va sunt disponibile in ceea ce priveste utilizarea datelor dumneavoastra
  • Procedurile de securitate pentru a proteja utilizarea abuziva a informatiilor
  • Cum puteti corecta orice inexactitate a informatiilor

2. Colectarea informatiilor, utilizare si partajare

Noi suntem singurii proprietari ai informatiilor colectate de pe acest site. Noi avem acces la/colectam doar informatii care ne sunt oferite in mod voluntar prin e-mail sau alt contact direct de la dvs. Noi nu vom vinde sau inchiria aceste informatii catre alta terta parte.

Vom folosi informatiile dvs. pentru a raspunde la tine, cu privire la motivul pentru care ne-a contactat. Nu vom dezvalui informatiile dvs. cu orice terta parte din afara organizatiei noastre, altele decat cele necesare pentru a indeplini cererea dvs., de ex: pentru a onora o comanda.

Doar la cerere nu, va putem contacta prin e-mail, in viitor, pentru a va comunica despre produse noi, speciale sau servicii, sau modificari la aceasta politica de confidentialitate.

3. Accesul dumneavoastra si controlul asupra informatiilor

Aveti dreptul sa renuntati la orice viitoare contacte de la noi in orice moment. Puteti intreprinde urmatoarele actiuni in orice moment de a ne contacta prin intermediul adresei de e-mail sau numarul de telefon dat de pe site-ul nostru:

  • Vezi ce date avem despre tine, daca este cazul
  • Schimbare / corectare date pe care le avem despre tine, daca este cazul
  • Stergerea oricaror date pe care le avem despre tine, daca este cazul
  • Exprimarea oricarei preocupari cu privire la modul de utilizare a datelor tale

4. Securitate

Noi luam masuri de precautie pentru a proteja informatiile. Atunci cand trimiteti informatii sensibile prin intermediul site-ului, informatiile dvs. sunt protejate atat online, cat si offline. Noi nu colectam informatii sensibile, cum ar fi datele cardurilor de credit si/sau debit.

In timp ce folosim criptarea pentru a proteja informatiile sensibile transmise on-line, va protejam, de asemenea, informatiile offline. Numai angajatii care au nevoie de informatii pentru a realiza o anumita sarcina de lucru (de exemplu, facturarea sau client service) beneficiaza de acces la informatii de identificare personala. Calculatoarele / serverele pe care se stocheaza informatii de identificare personala sunt pastrate intr-un mediu sigur.

5. Folosim cookies?

Da, noi folosim cookies cu un singur scop: sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

6. Link-uri catre terti

Ocazional, la discretia noastra, putem include sau oferi produsele sau serviciile unor terte parti pe site-ul nostru. Aceste site-uri ale unor terte parti au politici separate si independente de confidentialitate. Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul si activitatile acestor site-uri legate. Cu toate acestea, pentru a proteja integritatea site-ului nostru, incurajam orice feedback cu privire la aceste site-uri.

7. Politica de confidentialitate on-line

Aceasta politica de confidentialitate on-line se aplica numai informatiilor colectate prin intermediul site-ului nostru si nu informatiile colectate off-line.

8. Termeni si conditii

Va rugam sa vizitati, de asemenea, sectiunea ce prezinta Termenii si conditiile generale, refuzurile si limitarile raspunderii care reglementeaza utilizarea site-ului nostru la http://www.green-boost.ro/termeni-si-conditii.

9. Acordul tau

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu Politica noastra de confidentialitate.

10. Actualizari

Politica noastra de confidentialitate se poate modifica din cand in cand si toate actualizarile vor fi postate pe aceasta pagina.

Aceasta politica a fost modificata ultima data pe 14.03.2016.

11. Contactati-ne

Daca aveti impresia ca noi nu respectam aceasta politica de confidentialitate, ar trebui sa ne contactati imediat prin telefon la numarul 031 424 2994 sau prin e-mail la contact@green-boost.ro.

SUS