V-ATI UITAT DETALIILE?

TEHNOLOGIE E-TWOW

 

Economic functie-zero-start Greutate scazuta reincarcare-rapida Cruise Control Senzor lumina viteza-maxima kers

  • Vehicul pliabil si portabil cu unitate de control integrata, sistem complet de monitorizare si avertizare, pentru transportul unei singure persoane.
  • Manere si ghidon pliabile care faciliteaza reducerea marimii vehiculului pentru stocare si transport.

CONSUM SCAZUT DE ENERGIE

Trotineta electrica are un consum de doar 6.15W/km.

SISTEM KERS

Vehiculul utilizeaza tehnologia KERS (sistem de recuperare a energiei cinetice) prin franarea regenerativa, motiv pentru care autonomia bateriei poate fi marita considerabil. Acest sistem este utilizat si in competitiile de Formula 1, fiind prima data cand a fost utilizat pe o trotineta electrica.

GREUTATE

Cu o greutate de numai 10.7 kg, aceasta este probabil cea mai usoara trotineta electrica din lume.

MOTOR CURENT CONTINUU FARA PERII

Motorul, amplasat in interiorul rotii fara aer din fata, utilizeaza o tehnologie militara de tipul curent continuu fara perii.

Iluminare, SENZOR DE LUMINA PENTRU ECRAN SI FAR

Trotineta este dotata cu un senzor de lumina pentru ecran si far, acesta pornind automat atunci cand lumina ambientala este redusa. Iluminarea este asigurata de un sistem format din 6 led-uri albe.

COMPLET PLIABILA

Trotineta electrica poate fi complet pliata si transportata foarte usor, avand un sistem unic de pliere, simplu de folosit. Plierea este completa (manere, ghidon) si poate fi facuta rapid in 3 pasi: manere, inaltimea ghidonului si platforma.

ANVELOPE FARA AER

Cauciucurile sunt alcatuite dintr-un material special, foarte rezistent si extrem de fiabil, nefiind necesara vulcanizarea anvelopelor pentru ca nu exista riscul de a face pana.

AFISAJ ELECTRONIC

Trotineta are pe ghidon un afisaj electronic care va permite sa aveti acces la toate informatiile necesare: distanta totala parcursa, distanta parcursa de la ultima resetare la zero, viteza, nivelul bateriei si temperatura.

SUSPENSIE FATA SI SPATE

Vehiculul are sisteme de suspensie care sa faca utilizarea mai confortabila si mult mai sigura.

PILOT AUTOMAT

Exista posibilitatea de a seta/anula viteza contanta dorita in timpul utilizarii si trotineta va retine aceea viteza fara ca dvs. sa mai apasati maneta de acceleratie.

LIMITAREA VITEZEI

Legislatia mai multor tari impune o limitare a vitezei. Prin utilizarea acestei optiuni, o data stabilita o viteza maxima, motorul va deveni functional si trotineta nu va putea depasi viteza astfel setata. Aceasta functie poate, de asemenea, sa fie usor anulata.

ZERO START

Impinge-ti putin trotineta cu piciorul si doar apoi motorul va porni. Aceasta functie este gandita pentru a sporii siguranta in timpul folosiri.

VITEZA

Cu un motor de 350W, 450W sau 500W, trotineta electrica poate atinge usor viteze de peste 25 km/h si viteze maxime peste 30km/h

STABILITATE

Designul trotinetei electrice, modul de distribuire a greutatii si structura sa, ii ofera stabilitate si usurinta in utilizare chiar si pentru o persoana ce nu a mai folosit o trotineta. Echilibrul se pastreaza si in pozitia de parcare.

FRANARE DUBLA

O caracteristica standard a trotinetei electrice este franarea dubla. Frana de pe maner este o frana de motor electronica: cu cat se aplica o forta mai mare, cu atat franarea este mai puternica. Trotineta electrica are, de asemenea, si frana de urgenta, amplasata pe roata din spate, care are rolul de a stopa atat functionarea motorului, cat si deplasarea rotii din spate. In orice situatie v-ati afla, daca primul sistem, frana magnetica, este dezactivat, se poate folosi frana de urgenta. Franarea magnetica este recomandata a fi utilizata, in principal, pentru incetinire.

CLAXON

Deoarece drumul este impartit cu alti utilizatori (pietoni, biciclisti, persoane pe tole, animale de companie), trotineta electrica este echipata cu un claxon electric (piezo-ceramic).

DIMENSIUNI MICI

Pliata, dimensiunile trotinetei sunt 94.5cm x 30cm x 13.5cm, fiind usor de transportat si depozitat (spre exemplu, sub birou, troler sau in vestiar) si este practic insesizabila, putand fi depozitata sub scaunele din autobuz, tren, de la birou sau de la scoala.

SUS